VALMENNUSPAKETIT

Yksilöllisesti tavoitteiden saavuttamiseksi.

VALMENNUSPAKETIT

Yksilöllisesti tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ei haittaa, vaikka olet kokematon liikunnan ja/tai kuntosalin osalta tai olet jo kuntosalitreeniä jonkin aikaa harrastanut ja haluat uusia ideoita sekä apua kehittymiseesi, niin voimme suunnitella juuri sinulle sopivan kokonaisuuden sinun ominaisuuksien mukaan. Valmennuspaketit toteutetaan täysin yksilöllisesti sinun tavoitteittesi saavuttamiseksi.

Online-valmennus

Online –valmennuksessa suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus tavoitteittesi saavuttamiseksi. Online –valmennus toteutetaan sähköpostin välityksellä, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Kehitystä seurataan viikoittaisilla raporteilla ja treeni- ja liikuntaohjelmiin sekä ruokavalio-ohjeisiin tehdään tarvittaessa muutoksia. Online –valmennuksessa saat kaiken tarvittavan, kuten: 

  • Treeni- ja liikuntaohjelmat
  • Ruokavalio-ohjeet sekä ravintoneuvonta
  • Ohjelmien muokkaus tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Sähköpostitse tapahtuva seuranta ja valmentajan apu
  • Erikseen on sovittaessa myös tapaamiset

Online –valmennuksessa ohjelmat suunnitellaan yksilöllisesti kuntoseurantakuvien, kyselykaavakkeen sekä ruokapäiväkirjan perusteella. Online –valmennuksessa sinulla on valmentajan tuki sähköpostitse eikä yhteydenottojen määrää ole rajoitettu.

Hinnat

3 kk – 390 euroa

6 kk – 690 euroa

9 kk – 990 euroa

Hinnat sisältävät alv 24% ja valmennus on mahdollista maksaa erissä tai sopimuksen mukaan. Ylimääräiset kuntosali- tai liikuntaohjaukset ovat sovittavissa ja ne laskutetaan erikseen.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaiseen valmennukseen kuuluu treeni- ja ravinto-ohjelmat sekä myös 1,5 tunnin henkilökohtaista kuntosaliohjausta saman verran kuin valmennussopimuksessa on kuukausia tai vaihtoehtoisesti tuplasti ohjausmääriä asiakkaan toiveiden mukaan.

  • Treeni- ja liikuntaohjelmat
  • Ruokavalio-ohjeet sekä ravintoneuvonta
  • Ohjelmien muokkaus tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Sähköpostitse tapahtuva seuranta sekä valmentajan apu

Henkilökohtaisessa valmennuksessa ohjelmat suunnitellaan yksilöllisesti kuntoseurantakuvien, kyselykaavakkeen sekä ruokapäiväkirjan perusteella. Kehitystä seurataan viikoittaisilla raporteilla sekä ohjauskertojen yhteydessä ja treeni- ja/tai liikuntaohjelmiin sekä ruokavalio-ohjeisiin tehdään tarvittaessa muutoksia.

Ohjaus järjestetään Turussa tai Turun lähialueella sopimuksen mukaisesti.


Mikäli näistä mikään ei tuntunut omalta kokonaisuudelta, ei hätää. Voimme yhdessä suunnitella sinulle räätälöidyn paketin. Kysy rohkeasti lisää.

Hinnat

3 kpl ohjausta / 3 kk – 550 euroa

6 kpl ohjausta / 6 kk – 1100 euroa

9 kpl ohjausta / 9 kk – 1490 euroa

tai

6 kpl ohjausta / 3 kk – 690 euroa

12 kpl ohjausta / 6 kk – 1300 euroa

24 kpl ohjausta / 9 kk – 2300 euroa

Hinnat sisältävät alv 24% ja valmennus on mahdollista maksaa erissä tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä viereisellä palautekaavakkeella tai
lähettää sähköpostia osoitteeseen info@essihelppi.fi
Soita numeroon +358 44 307 4017
© 2017 Essi Helppi | R