OHJELMAPAKETIT

Tavoitteesi sekä elämäntilanteesi huomioon ottaen.

OHJELMAPAKETIT

Tavoitteesi sekä elämäntilanteesi huomioon ottaen.

Suunnittelen kaikki ohjelmapaketit, kuten ruokavalio-ohjelman taikka aerobisen ohjelman aina yksilöllisesti, sinun tavoitteesi sekä elämäntilanteesi huomioon ottaen. Saat täysin sinulle sopivat ohjeet ja neuvot, joita tarvitset.

Ruokavalio-ohjelma

Terveellisen ruokavalion noudattamisesta on hyötyä kenelle vain. Mikäli haluat harjoitella oman ohjelman mukaisesti ja sinulla on jo jokin liikuntaohjelma, niin myös silloin on mahdollista tilata yksilöllinen ja suunniteltu ruokavalio-ohjelma.

Ruokavalion avulla opit hahmottamaan kuinka ateriat koostetaan sekä soveltamaan terveellisen ruokavalion elämään sopivaksi. Ruokavalio-ohjelma sisältää henkilökohtaisesti suunnitellun ruokavalion sekä yleiset ohjeet syömiseen. Ruokavalion suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaat omat tarpeet, toiveet ja tavoitteet.

Hinta

120 €

Treeniohjelma

Myös pelkän treeni- tai liikuntaohjelman tilaaminen on mahdollista, olipa tavoitteesi kehittää yleistä lihaskuntoa, saada vartaloa kiinteämmäksi taikka kasvattaa lihasmassaa.

Henkilökohtainen ja yksilöllinen kuntosali- tai liikuntaohjelma laaditaan aina asiakkaan tavoitteen mukaan.

Hinta

120 €

Aerobisen liikunnan ohjelma

Ohjelma sisältää aerobisen liikunnan suunnitelman sekä ohjeet niiden suorittamiseen asiakkaan tavoitteiden mukaan.

Hinta

99 €

Henkilökohtainen rasvanpoltto-ohjelma

Rasvanpoltto-ohjelma sisältää asiakkaan tavoitteen mukaan suunnitellun yksilöllisen ruokavalion, kuntosali/kehonpainotreeniohjelman sekä ohjeistuksen aerobisen liikunnan osalta.

Tässä ohjelmassa ei ole jatkuvaa seurantaa taikka ohjelmien muokkausmahdollisuutta, mutta antaa asiakkaalle vapautta sekä ottaa vastuuta ohjelmien suorittamiseen.

Hinta

220 €

Henkilökohtainen ruokavalio + treeniohjelma

Henkilökohtainen ruokavalio + treeniohjelma sisältää yksilöllisesti suunnitellut liikunta- ja treeniohjelmat sekä ruokavalio-ohjeistukset. Olipa tavoitteesi saada lihaskuntoa paremmaksi, lihasmassaa lisää taikka saada apua kokonaisuuteen ruokavalion ja treeniohjeiden kautta.

Suosittelen aina tätä valmennuspakettia, kun halutaan saada tuloksia. Tässä ohjelmassa ei ole jatkuvaa seurantaa taikka ohjelmien muokkausmahdollisuutta, mutta antaa asiakkaalle vapautta sekä ottaa vastuuta ohjelmien suorittamiseen.

Hinta

220 €

Yksittäinen ohjaus

Minulta on myös mahdollista saada yksittäisiä ohjauskertoja, joiden kesto on n. 1,5 tuntia. Ohjauskerta suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. 

Hinnat 
  • 1 ohjauskerta / 59 €
  • 3 ohjauskertaa / 169 €
  • 5 ohjauskertaa / 249 €
* hinta ei sisällä kuntosalimaksua

Kahden henkilön ohjaus

Ohjaus sisältää tarkat tekniikkaopetukset ja vinkit treenaamiseen. Sisältö toteutetaan asiakkaan toiveiden tai tavoitteiden mukaan. Tule vaikka yhdessä ystäväsi kanssa.

Hinta

100 € / krt (kesto n. 2 tuntia)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä viereisellä palautekaavakkeella tai
lähettää sähköpostia osoitteeseen info@essihelppi.fi
Soita numeroon +358 44 307 4017
© 2017 Essi Helppi | R